Ad
Vangjel Dule gënjen për pozicionin e Grekëve sikur na qënkërkan të persekutuar dhe po heqin keq në shqipëri. Mashtrim i pastër dhe dashakeqës

Vangjel Dule gënjen për pozicionin e Grekëve sikur na qënkërkan të persekutuar dhe po heqin keq në shqipëri. Mashtrim i pastër dhe dashakeqës

Ad

Nga Avokat Edmond Petraj

Mora shkas nga një deklaratë tek takimi i përbashkët Bullgari – Sërbi – Greqi – Rumani. Ku Cipras  shprehu shqetësim për minoritetin grek. Këto shtete dinë shumë mirë të vërtetën çfarë ka ndodhur me të vërtetën reale të TRAKTATIT TË BUKURESHTIT 1913 ku prishi balancat territoriale ballkanike. Maskarada është ai traktat edhe sot takohen po ata qëllimisht…kjo është rastësi…???

Vangjel Dule gënjen për pozicionin e grekëve sikur na qënkërkan të persekutuar dhe po heqin keq në shqipëri. Mashtrim i pastër dhe dashakeqës.

Grekët nuk janë mazhoranca por më trillime dhe mashtrime janë mazhoranca e minoriteteve. Komiteti i Minoriteteve një vegël qorre në duart e shërbimeve sekrete të shteteve ballkanik dhe se ajo e vatër infeksioni spiunazhi i pastër sot paguhet me rroga të majme nga taksapaguesit shqiptar.
Qeveria duhet të ndërhyj urgjent për të vendosur balancat mes minoriteteve sepse ata që janë vërtet keq dhe duhet të ngrënë.zërin janë vllehët që po shuhen dhe stimulohen në shpejtësi në sytë e botës moderne. Minoritetet e tjera janë për faqe të zezë dhe aspak në gjëndje të mirë, pasi dielën e luanit e merr minoriteti grek dhe nuk lëshon asnjë gjë për tjerët.
Edhe manovrat që krijuan të fusnin vllehët Si grek ju dështuan dhe tani po luftojmë.me disa eksponentë të djegur dhe që nuk i duan edhe vetë më vllehët….
Mashtrues kalibri je dhe dashakeqës.

Authored by: Rrjetat

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *