Ad
“Turqia është një vend më shumë se mik. Ajo ka qenë dhe mbetet gjithmonë në krah të Shqipërisë

“Turqia është një vend më shumë se mik. Ajo ka qenë dhe mbetet gjithmonë në krah të Shqipërisë

Ad

Nga Petro Koçi – “Turqia është një vend më shumë se mik. Turqia ka qenë dhe mbetet gjithmonë në krah të Shqipërisë. Kjo fatkeqësi po kthehet në një energji më shumë në frymën e bashkëpunimit mes Shqipërisë edhe Turqisë. Dua të shpreh mirënjohjen për presidentin Erdogan, për Ministrinë e Mbrojtjes së Turqisë, FA, Gjysmë Hënën e Kuqe, Agjencinë Publike të Strehimit dhe për të gjitha ekipet e asistencës, të kërkim – shpëtimit turke që kanë mbërritur në Shqipëri për të përballuar këtë sfidë, e cila është shumë e vështirë për ne”.

Zëvendësministri vlerësoi në mënyrë të veçantë angazhimin e presidentit Erdogan për ndërtimin e 500 banesave për 500 familje, të cilët u prekën rëndë nga fatkeqësia e tërmetit të 26 nëntorit.

Koçi u shpreh se kjo ndihmë është një lehtësim dhe krijon më shumë optimizëm për përballimin me sukses të kësaj sfide për shtetin, e sidomos për banorët e goditur nga tërmeti.

Authored by: Rrjetat

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *