Nikaj

Ad
Nga Arjan Nikaj  ANALOGJI.

Nga Arjan Nikaj ANALOGJI.

Më 10 Gusht 1988 u vra poeti Havzi Nela. Për disa kishte filluar projekti i shëndrimit që do të pasonte dhe flisnin lirshëm, kjo nuk…