Histori

Ad
Histori
BETEJA E ÇANAKALASË DHE PJESËMARRJA E SHQIPTARËVE NË TË 1915-1916

BETEJA E ÇANAKALASË DHE PJESËMARRJA E SHQIPTARËVE NË TË 1915-1916

        Çanakala për mbrenda                                                                                          Nji bunar n’midis                                                                                          Mos e pini ujtë o, vllazën                …