Ad
“SOT, KLP CAKTON PROKURORET E SPAK-ut, E MË PAS I HAPET RRUGA E MENJËHERSHME BYROS KOMBËTARE TË HETIMIT (BKH-së)”

“SOT, KLP CAKTON PROKURORET E SPAK-ut, E MË PAS I HAPET RRUGA E MENJËHERSHME BYROS KOMBËTARE TË HETIMIT (BKH-së)”

Ad

“SOT, KLP CAKTON PROKURORET E SPAK-ut, E MË PAS I HAPET RRUGA E MENJËHERSHME BYROS KOMBËTARE TË HETIMIT (BKH-së)”
Këshilli i Lartë i Prokurorisë njofton Mbledhjen e tridhjetë e tetë të këtij institucioni, e cila do të mbahet ditën e Hënë, datë 25.11.2019 , ora 12:00, në sallën e mbledhjeve, Këshilli i Lartë Gjyqësor, Blvd. “Zogu i I”.

Të ftuar do të jenë:

Përfaqësues nga Ministria e Drejtësisë, EURALIUS (EU Funded Project), OPDAT (Funded from the United States Department of Justice/ Assistance and Training and Technical Assistance Program), si dhe vëzhgues tё tjerё tё akredituar.

Axhenda-e-mbledhjes-25.11.2019

Authored by: Rrjetat

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *