Ad
Si luftoi qëni për të mbrojtur fëmijën kundër gjarprit të tërbuar i cili bëri hatan

Si luftoi qëni për të mbrojtur fëmijën kundër gjarprit të tërbuar i cili bëri hatan

Ad

Një qen ishte aq besnik ndaj një gruaje aq shumë sa mund të linte fëmijën e saj me të dhe të dilte shpejt për disa gara. Ajo gjithmonë kthehet për të gjetur fëmijën thellë në gjumë me qenin. Një ditë ndodhi diçka tragjike.
Gruaja si zakonisht, la fëmijën në duart e këtij qeni besnik dhe shkoi për të bërë pazar.
Kur u kthye, ajo zbuloi një skenë të tmerrshme dhe pati një rrëmujë totale. Foshnja nuk ishte në krevat fëmijësh, pelenat dhe rrobat e tij në copëza, me njolla gjaku në të gjithë dhomën e gjumit. Në Shock, gruaja e frikësuar filloi të kërkonte fëmijën. Papritur ajo pa qenin besnik që po dilte nën shtrat, i mbuluar me gjak nga kudo ku lëpin gojën sikur të kishte mbaruar një vakt të shijshëm.
Gruaja ishte e bindur që qeni kishte ngrënë fëmijën e saj. Pa u menduar shumë, ajo mundi qenin për vdekje me një dru. Pastaj ajo vazhdoi kërkimet për të paktën të gjente një pjesë të trupit të fëmijës së saj. Së shpejti ajo jeton një skenë tjetër. Pas shtratit ishte foshnja me formë të mirë, e zhveshur dhe argëtohej në tapetë. Nën shtratin gruaja zbulon trupin e një gjarpri që është copëtuar. Ishte një betejë e ashpër mes gjarprit dhe qenit. Qeni luftoi për të mbrojtur fëmijën kundër gjarprit të tërbuar. Ishte tepër vonë që tani ajo të bënte ndryshime, sepse në padurimin dhe zemërimin e saj, ajo kishte vrarë qenin besnik.
—————-
Sa shpesh i gjykuam njerëzit me fjalë të vështira dhe përhapëm gënjeshtra për ta përpara se të kishim kohë për të vlerësuar situatën?
Për secilin që e lexon këtë, lutem që Zoti të na japë hir për të shmangur gabimet e pakushtëzuara në jetën tonë.

Ndani këtë postim

A dog was so loyal to a woman so much she could leave her baby with him and go out for a few races quickly. She always returns to find the child deeply asleep with the dog. One day something tragic happened.
The woman as usual, left the baby in the hands of this faithful dog and went shopping.
When she came back, she discovered a horrible scene, and there was a total mess. The baby wasn’t in his crib, his diapers and his clothes in shreds, with blood stains all over the bedroom. In Shock, the frightened woman started looking for the baby. Suddenly she saw the faithful dog emerging under the bed, covered in blood from everywhere licking her mouth as if he had just finished a delicious meal.
The woman was convinced that the dog had eaten her baby. Without much thought, she beat the dog to death with a wood. Then she continued research to at least find a part of her child’s body. Soon she lives another scene. Behind the bed was the well-shaped baby who was naked and had fun on the carpet. Under the bed the woman discovers the body of a snake that has been torn apart. It was a fierce battle between the snake and the dog. The dog fought to protect the baby against the ravenous snake. It was too late for her now to make amends because, in her impatience and anger, she had killed the faithful dog.
—————-
How often did we judge people with hard words and spread lies about them before we had time to assess the situation?
For anyone who reads this, I pray that God gives us grace to avoid unconditional mistakes in our lives..

Share this post

Authored by: Rrjetat

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *