Ad
Shkolla është vetëm password-i i një mundësie për punë, por jo certifikim i aftësisë për punë

Shkolla është vetëm password-i i një mundësie për punë, por jo certifikim i aftësisë për punë

Ad

Nga Denis Dyrnjaja

Vendin e punës nuk e përcakton diploma, por aftësia. Jo domosdoshmërish të kesh mbaruar ekselent në shkollë, je dhe ekselent në punë. Shkolla është vetëm password-i i një mundësie për punë, por jo certifikim i aftësisë për punë.

Kam takuar e njohur dhe bashkëpunuar në këta vite njerëz qe s’kanë qenë ekselentë në shkollë, por janë ekselentë në punë.

1 mijë studentë ekselence si shumë shumë janë, se i bie që të prodhojmë vetëm gjeni dhe me kaq shumë gjeni nuk do duhej të ishim kështu siç jemi!

Authored by: Rrjetat

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *