Ad
Rama:Në Laç e Thumanë ndërtimi do të nisë më shpejt sesa në zonat e tjeraNë Laç e Thumanë ndërtimi do të nisë më shpejt sesa në zonat e tjera

Rama:Në Laç e Thumanë ndërtimi do të nisë më shpejt sesa në zonat e tjeraNë Laç e Thumanë ndërtimi do të nisë më shpejt sesa në zonat e tjera

Ad

Kryeministri Edi Rama në mbledhjen e katërt të Komitetit të Rindërtimit ka deklaruar se: Në Laç e Thumanë ndërtimi do të nisë më shpejt sesa në zonat e tjera kemi modelet e konfirmuara të banesave idividuale dhe jemi gati që të bëjmë garë të hapur ndërkombëtare. Dhe kemi po ashtu edhe të gjitha të dhënat lidhur me insititucionet e shërbimit shëndetësor dhe arsimor. Krahasuar me proceset normale të analizës kemi ecur shumë më shpejt dhe jemi të vetëdijeshëm se njërzit kanë opyetjen se kur do të kthehen në shtëpi. Kërkoj durimin e tyre se ne po bëjmë maksimumin. Gjithçka të jetë në kushtet optimale deh gjithkush të marrë një shtëpi më të mirë se nga ajo që kishte. Më vjen keq që në raste të caktuara kam parë disinformim dhe përpjekje për të njollosur procesin. I siguroj të gjithë që çdo qindarkë është në pritje të ekzekutimit të projekteve dhe ajo kërkon pak kohë të nisë së projektet duan kohën e tyre.

Authored by: Rrjetat

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *