Ad
Por prirjet kriminale të avokatëve në Shqipëri dihen botërish përderisa akuzohen si ndërmjetsues të korruptimit kriminal të Drejtësisë

Por prirjet kriminale të avokatëve në Shqipëri dihen botërish përderisa akuzohen si ndërmjetsues të korruptimit kriminal të Drejtësisë

Ad

Avokatët janë e duhet të jenë elitat përçuese të mendimit më të arrirë të një populli për të drejtat e njeriut, për barazinë, antiracistë, luftëtar për barazinë sociale e fetare, por çtë thuash kur del një i pamjaftueshëm mendërisht dhe bën agresion ndaj një pjese të konsiderueshme popullsie ndofta për shkak të tolerimit të madh të saj ndaj pakicave, ( megjithse mendoj që shumica e shqiptarëve nuk janë të interesuar për fenë dhe përcaktimi fetar i tyre është më tepër tradicional se real.)
Avokati duhet të kërkoj ndjesë publike.
Sepse Ordodoksët rusë nuk mund ti quash kriminelë me që seminaristi i krishterë
Jozef ose Josif Visarionoviç Stalin vrau më shumë se 20 milion njerëz.
Por prirjet kriminale të avokatëve në Shqipëri dihen botërish përderisa akuzohen si ndërmjetsues të korruptimit kriminal të Drejtësisë.
Në një vend normal do ti kishin hequr liçencën e ushtrimit të profesionit.

Authored by: Rrjetat

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *