Ad
Përse gjysma e klasës politike e shikon si kënaqësi për dështimin dhe mos hapjen e negociatave ????

Përse gjysma e klasës politike e shikon si kënaqësi për dështimin dhe mos hapjen e negociatave ????

Ad

#Antarësimi i Shqipërisë në #BE do ta bënte atë pjesë të këtij vizioni të përbashkët dhe duke qënë se #Politika #Europiane e #Kohezionit e shikon zhvillimin rajonal, si një proçes mjaft të rëndësishëm për arritjen e objektivave të saj, atëherë natyrshëm lind pyetja:

#Po ku është Shqipëria në një proces të tillë?

Përse gjysma e klasës politike e shikon si kënaqësi për dështimin dhe mos hapjen e negociatave ????

Authored by: Rrjetat

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *