Ad
Nesër 5 grupe me  tre inxhiniere do verifikojne të gjithë konstruktet e pallateve të dëmtuara nga tërmeti

Nesër 5 grupe me tre inxhiniere do verifikojne të gjithë konstruktet e pallateve të dëmtuara nga tërmeti

Ad

Kryebashkiaku i Lezhës Pjerin Ndreu – Neser 5 grupe me nga tre inxhiniere do verifikojne te gjithe konstruktet e pallateve te demtuara nga termeti si dhe banese per banese ku ka demtime per te dhene nje konkluzion te qarte dhe me teknik per rrezikshmerine apo jo te pallatit.
Bashke me raportin e rrezikshmerise apo jo te konstruktit per cdo banese do kete vleresim per shkallen e demit :
– Banese e pabanueshme
-Banese e demtuar rende
-Banese me demtime mesatare
-Banese me demtime te lehtaKjo Praktike do vazhdoje dhe per shtepite ne zonat rurale per cdo njesi.
Per raste te veshtira qe kane diskutime konkluzioni do jepet nga inxhiniere konstruktore te huaj qe do jene dhe ne Lezhe per pak dite
Jane te lutur banoret e rruges “Shtraus” dhe lagja “Gurra” qe kane pretendime per demtime, te jene ne shtepi neser dhe ne vazhdim qe te presin ekipet e inxhiniereve.
Per cdo problem telefononi bashkine ne numrin 0686694445, ose sms dhe whats upp#Ti_asnjehere_nuk_do_jesh_vetem#

Authored by: Rrjetat