Ad
Këtë vit, ne festojmë 230 vjetorin e Departamentit të Shtetit

Këtë vit, ne festojmë 230 vjetorin e Departamentit të Shtetit

Ad

🇦🇱️ | Foto e Ditës | Këtë vit, ne festojmë 230 vjetorin e Departamentit të Shtetit. Për më shumë se dy shekuj, Ambasadat, Konsullatat dhe diplomatët tanë në mbarë botën, kanë forcuar partneritetet dhe miqësitë tona, si dhe kanë nxitur zhvillim ekonomik botëror. Përgjatë këtij viti, ne do të postojmë foto historike që përfaqësojnë diplomacinë e Shteteve të Bashkuara dhe miqësinë midis Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Shqipërisë. Në këtë foto, Senatori amerikan John McCain takohet me ushtarakët shqiptarë që kanë shërbyer me forcat e Shteteve të Bashkuara në Afganistan dhe Irak. (prill, 2017, Tiranë, Shqipëri) #NjeSkuaderNjeMision

🇺🇸️ | Photo of the Day | This year, we celebrate the U.S. Department of State’s 230th anniversary. For more than two centuries, our Embassies, Consulates and diplomats worldwide have strengthened our partnerships and alliances, and promoted global economic prosperity. Throughout this year, we’ll post historic photos that celebrate U.S. diplomacy and the partnership between the United States of America and Albania. In this photo, U.S. Senator John McCain meets Albanian soldiers who have served with U.S. forces in Afghanistan and Iraq. (April, 2017, Tirana, Albania) #OneTeamOneMission

Authored by: Rrjetat

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *