Ad
Ja sa të afërt jemi me popullin Grek dhe Italian ne si popull Shqiptar

Ja sa të afërt jemi me popullin Grek dhe Italian ne si popull Shqiptar

Ad

Lexova një studim mbi ngjashmëritë gjenetike të disa prej popujve më të vjetër dhe si shfaqet marrëdhënia/trashëgimia gjenetike, midis tyre, në ditët e sotme:
1. Gjenetikisht, italianët kanë shqiptarët më të afërt (rreth 75% prevalencë).
2. Gjenetikisht, grekët kanë shqiptarët më të afërt (rreth 80% prevalencë).

Authored by: Rrjetat

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *