Ad
Gazetari e pyet Merkel si e Krishterë, pse  keni pranuar miljona Muslimanë?

Gazetari e pyet Merkel si e Krishterë, pse keni pranuar miljona Muslimanë?

Ad

Gazetari e pyet: Ju jeni e Krishterë, pse i keni pranuar miljona emigrant Muslimanë? Ja si përgjigjet Merkel
Angela Merkel gjatë një interviste tregon principet e qeverisjes së saj, ku gazetari I drejtohet me pytje lidhur me ekoniminë familjare.
Gazetari: A jeni milionere?
Merkel: Jo, nuk më duhen milionat. Ndihem e pasur kur populli im ka një ekonomi, arsim, shëndetësi të fortë, si dhe drejtësi e barazi për të gjithë.
Gazetari: Meqë ju i takoni besimit Krishtere, pse i keni pranuar miliona emigrant Muslimanë?
Merkel: Po, jam Krishtere dhe e lumtur, sepse besimi Krishterë nuk thotë askund që duhet t’i vrasim, apo mos të bashkëjetojmë me muslimanët. Një besimtarë i vërtetë i cilit do besimi të jetë, nuk e urren besimin e tjetrit. Ata që e urrejnë një besim tjetër, në të vërtetë nuk janë besimtarë të Zotit, por vetëm i keqpërdorin besimet. Zoti na krijoi shumëngjyrësh dhe na krijoi besime të ndryshme.
Gazetari: Pse nuk keni siguruar për pasardhësit tuaj një pasuri, që të sigurohen?
Merkel: Jo, secili në këtë jetë duhet ta din se duhet të punojë, sepse pasuria e pandershme dhe e gatshme nuk të sjell fat në jetë.
Shtet qe punon per popullin, tek ne punon populli per shtetin, vampira, kriminela….

Authored by: Rrjetat

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *