Ad
Çfarë na shesin faktikisht neve farmacitë e”pafytyra” për trajtimin e prostatitis

Çfarë na shesin faktikisht neve farmacitë e”pafytyra” për trajtimin e prostatitis

Ad

Çfarë na shesin faktikisht neve farmacitë e”pafytyra” për trajtimin e prostatitis dhe si e kurojnë prostatitis në Izrael njëherë e përgjithmonë me një produkt të zakonshëm dhe aspak të kushtueshëm, i cili aktualisht mund të gjendet në çdo farmaci!

Ndërkohë çfarë ndodh në Shqipëri: mjekët e pafytyrë janë duke bashkëpunuar ngushtë me farmacitë vendase për të fshehur kështu një medikament mjaft efektiv që mundëson eleminimin e prostatitis njëherë e përgjithmonë, dhe mund të themi kështu që ata përvit po “vjelin shuma të konsiderueshme parash” nga meshkujt, duke përshkruar vazhdimisht medikamente shumë të shtrenjta, sikundër dhe proçedura të papërballueshme për nga aspekti monetar nga konsumatorët! (rreth faktit se ku mund ta përfitoni këtë produkt lexoni me kujdes artikullin më poshtë)
– Për fat të keq, duke u bazuar dhe në statistikat mjekësore, sot praktikisht nuk ka asnjë mashkull të grupmoshës mbi 35 vjeç që ta ketë prostatën në gjëndje të përsosur. Tek disa, ajo është vetëm në fazat e fillimit të zmadhimit, ndërkohë që te disa të tjerë ajo tashmë është fryrë aq shumë saqë ka bllokuar rrugët urinare duke shkaktuar në këtë mënyrë probleme të konsiderueshme me urinimin. Por edhe në raste të tilla të rrezikshme, meshkujt nuk vrapojnë nëpër klinika për të kërkuar ndihmë dhe për tu kuruar. Përse ndodh kjo? Po sepse sikundër e dimë të gjithë tashmë, kurimi i prostatitis është një nga proçedurat më të pakëndshme dhe gjithashtu një nga më të kushtueshmet. Është e nevojshme të pihet një sasi e konsiderueshme antibiotikësh, sikundër dhe të frekuentohet urilogu për masazhe rektale, kurimi përmes metodave popullore gjithashtu nuk është aspak e këndshme. Madje edhe në qoftë se ju arrini tu mbijetoni le të themi të gjitha ketyre proçedurave, me 90% probabilitet që prostatitis do të rikthehet sërisht tek ju.
Mos të harrojmë faktin që ne jemi meshkuj – dhe për nga natyra ne e kemi shumë të vështirë të shkojmë nëpër spitale, e konsiderojmë të turpshme të tregojmë rreth problemeve tona tona mashkullore, sidomos njerëzve që nuk njohim

Për të komentuar në mënyrë më të detajuar situatën dhe sigurisht për të përfituar një mendim më profesional, ne iu drejtuam një prej urologëve kryesor të departamentit në fjalë të Shqipërisë. Ai ra dakord që të intervistohej, me kushtin e vetëm që intervista të zhvillohej në mënyrë anonime. Për arsye sigurie, ne do ta quajmë atë “doktor Vasili”.

Gazetari: zoti Vasil, na tregoni më shumë ju lutem në lidhje me shkaqet dhe simptomat e prostatitis

Doktor Vasili:

Përshëndetje të gjithëve. Shkaqet e prostatitis mund të jenë si më poshtë:

• keni një mënyrë jetese përgjithësisht të ulur,
• keni një jetë seksuale jo shumë aktive dhe aspak të rregullt,
• keni vese që janë të dëmshme për shëndetin,
• vuani nga sëmundjet infektive
• keni predispozita të trashëguara, probleme me stresin
• vuani nga sëmundjet infektive
• keni kaluar ftohje të rëndë
• vuani nga sëmundjet, të lidhura përgjithësisht me sistemin urinar

Për të përcaktuar a vuani apo jo nga prostatitis tashmë është mjaft e thjeshtë. Në qoftë se ju vëreni te vetja juaj të paktën një nga simptomat – atëherë ju vuani nga prostatitis. Sa më shumë simptoma të keni, aq më të rrezikshme mund të jenë pasojat dhe nuk rekomandohet absolutisht të shtyhet trajtimi i tij!

Edhe përkundër rënies së dukshme të cilësisë së jetës, shumë meshkuj vazhdojnë të jetojnë me sëmundjen e prostatitis për vite me rradhë, pa qenë në dijeni dhe pa dyshuar aspak për pasojat e pakthyeshme që mund të sjellin këto ndjesi të pakëndshme, të cilat nga ana tjetër mund të duken normale dhe të pajtueshme me jetën e përditshme.

Gazetari: Zoti Vasil, na tregoni ju lutem, çfarë mund të ndodhë në qoftë se prostatitits apo dhe urinimi i shpeshtë nuk do të kurohen në kohën e duhur? A është e vërtetë se trajtimi me metoda popullore mund të çojë deri në thvillimin e tumorit kanceroz të prostatës?

Doktor Vasili:

– Po, kjo është absolutisht e vërtetë.Prostatitis asnjëherë nuk kalon vetëvetiu– për fat të keq, me kalimin e kohës ai vetëm sa përkeqësohet. Ndërkohë, në qoftë se janë shfaqur problemet e para me urinimin, atëherë kjo do të thotë se situata është me të vërtetë e rëndë –prostata tashmë është fryrë në mënyrë të konsiderueshme, dhe qelizat kanceroze mund të shfaqen në çdo kohë. Si rregull, që nga fillimi i problemeve të urinimit deri në fillimin e zhvillimit të onkologjisë (në qoftë se prostatitis është i pakuruar) kalon afërsisht 1-1,5 vite.Fillimisht kanceri është le të themi i fshehur, qelizat kanceroze fillojnë të grumbullohen me kalimin e kohës, dhe vetëm pastaj shfaqet tumori. Dhe si përfundim, njeriu pas njëfarë kohe vdes. Kanceri i prostatës është i pakurueshëm.

Gazetari: Zoti Vasil, përse duhet nisur trjtimi sa më shpejt të jetë e mundur?

Doktor Vasili:

– Inflamacioni i prostatës, sikundër dhe çdo sëmundje tjetër, duhet të trajtohet në kohën e duhur dhe sigurisht në mënyrën e nevojshme. Në qoftë se një gjë e tillë nuk do të bëhet, atëherë në 98 përqind të rasteve nga 100 të mundshme, kanceri malinj do të zhvillohet në mënyrë të papritur. Ndërkohë që në rastet e tjera, trajtimi i papërshtatshëm i prostatitis shkakton:

• infertilitetit mashkullor,

• mungesë ereksioni,

• dëshirë të vazhdueshme për të urinuar (pacientët gjatë vizitave te urologu zakonisht e krahasojnë urinën e tyre me një llavë të nxehtë, dhe të mendosh që ky proçes kaq i thjeshtë bëhet kaq i vështirë),

• ndjesi e rëndë në fshikëzën e urinës,

• adenoma e prostatës

Gazetari: Zoti Vasil, atëherë na thoni ju lutem, çfarë duhet të bëjnë meshkujt që vuajnë nga sëmundja e prostatitis?

Doktor Vasili:

– Në rradhë të parë ju nuk duhet të vononi absolutisht proçesin e kurimit! Sepse në qoftë se sëmundja do të filloj të zhvillohet, pasojat do të jenë me të vërtetë të tmerrshme!
Unë propozoj që të bëjmë një krahasim të thjeshtë të metodave të trajtimit të prostatitis në Shqipëri dhe Izrael. Po jua them menjëherë që ju do TRONDITENI nga mjekët tanë!
Shikoni se si prostatitis kurohet në vendin tonë (ose më saktë le ta quajmë ashtu sikundër NUK DUHET të kurohet): një mashkull i drejtohet një klinike. Klinike private ose shtetërore – nuk është se ka shumë rëndësi në fakt, duke qenë se si përfundim gjithsesi do t’i duhet të paguaj.

Mjeku e viziton, i përcakton në recetë shumë analiza dhe teste që ai është i detyruar t’i bëjë. Disa prej tyre madje nuk janë aspak të nevojshme për t’u bërë, por për sigurinë e tij ai duhet t’i kaloj gjitha, duke qenë se me shumë mundësi individit në fjalë do t’i gjejnë diçka tjetër, që do t’i duhet ta kurojë gjithashtu. Sikur mos të mjaftonte kjo, të gjitha analizat përgjithësisht janë me lekë.

Pas gjithë analizave të bëra mjeku do t’ju diagnistikojë me «prostatitis» dhe do t’ju shkruaj «preparatet e rekomanduara», të cilat atij normalisht ia urdhëron ti rekomandojë i ashtëquajturi rrjeti mafioz i farmacive, për rritjen e shitjeve të produkteve të tyre! Medikamentet e rekomanduara – janë ato, të cilat ndihmojnë përgjithësisht për të reduktuar simptomat e rënda të sëmundjes, por aspak për të kuruar njëherë e mirë prostatitis kronik.

Si plotësues të këtyre medikamenteve “të rekomanduara”për reduktimin e simptomave, mjekët gjithmonë do ju drejtojnë për të bërë masazh rektal të prostatës ose kurim me metoda pak a shumë të ngjashme. Kjo është një proçedurë poshtëruese dhe shumë e pakëndshme, duke qenë se masazhi bëhet me gisht përmes anusit të meshkujve. Mesatarisht ky lloj masazhi përfshin në vetëvete nga 10 deri në 14 seanca. Dhe natyrisht që për çdo seancë juve do t’ju duhet paguani një shumë jo të vogël parash. Si rregull, në qoftë se ju do të bini dakort të kaloni nëpër këtë ferr sikur një herë të vetme, atëherë do t’ju duhet ta bëni këtë gjë rregullisht përgjatë gjithë jetës tuaj. Arsyeja qëndron në faktin se, lëngu i tepërt i akumuluar në organin e pezmatuar tashmë, hiqet në një mënyrë jo të natyrshme – me ndihmën e masazhit manual i cili u përmend më sipër. Si rezultat, organizmi i njeriut mësohet shumë shpejt me këtë lloj metode kurimi, ndërkohë që nga ana tjetër muskujt e prostatës me kalimin e kohës dobësohen ndjeshëm dhe humbasin aftësinë e tyre për t’u tkurrur në mënyrë të pavarur. Në të njëjtën kohë, medikamentet sintetike vetëm sa i hedhin benzinë zjarrit, ato rrezikojnë të vrasin plotësisht imunitetin mashkullor, duke bllokuar prodhimin natyral të testosteronit. Në 97% të rasteve, kjo mënyrë trajtimi shkakton impotencë seksuale dhe probleme të pafundme me urinimin dhe shëndetin në përgjithësi.

Në Izrael ky lloj masazhi nuk bëhet më prej më shumë se 10 vitesh, duke qenë se preparatet moderne janë në gjëndje të kurojnë prostatitis dhe pa ndihmën e tij!

Si përfundim, në qoftë se ju vuani nga prostatitis, atëherë kini parasysh se në Shqipëri do të jeni i detyruar të shpenzoni për një trajtim të vetëm rreth 500 deri në 3000 euro, në rradhë të parë urologët formulojnë një terapi të bazuar gjithashtu dhe në mundësitë financiare të pacientit.

Mbi të gjitha ju duhet të kini parasysh, se në këtë mënyrë do të eleminohen vetëm simptomat kryesore akute të sëmundjes. Sido që të jetë, prostatitis kronik do të mbetet aty dhe do të shfaqet përsëri sapo pacienti të kalojë le të themi një ftohje ose sapo të pushoj së ndjekuri me përpikmëri dietën e përshkruar nga mjeku. Si rezultat i kësaj sasinë e parave të përmendura ju do t’ju duhet ta paguani për çdo vit —pikërisht në bazë të këtij parimi është ndërtuar biznesi i përbashkët urolo-farmaceutik në Shqipëri.

Si kurohet prostatitis në Izrael (dhe si DUHET kuruar ai faktikisht)Sikundër ju e dini tashmë, mjekësia izraelite konsiderohet si më e mira në botë! Për më tepër, atje gjithçka është menduar të funksionojë në të mirë të njerëzve. Për trajtimin e prostatitis në Izrael nuk është aspak e domosdoshme vizita te mjeku!

Mjafton vetëm të shkoni në një farmaci si rezultat i simptomave tuaja të para, dhe të bini atje preparatin e vetëm që me të vërtet ndihmon në kurimin e përhershëm të prostatitis. Sigurisht që, pas kontrolleve të shumta të sigurisë së preparatit në fjalë, ai tashmë konsiderohet si një standart i artë në kurimin e prostatitis “një herë e përgjithmonë”, dhe gjithashtu u vendos që ky preparat të shpërndahej përmes farmacive në mënyrë që të gjithë njerëzit të kenë mundësi ta blejnë atë pa problem, për të hequr qafe kështu këtë sëmundje të neveritshme në çdo kohë, madje pa nevojën e vizitave nëpër mjekë! Natyrisht nuk duhet harruar fakti që, ky medikament nuk është aspak fitimprurës për mafien tonë farmaceutike, sepse është shumë më e thjeshtë “të mashtrosh” njerëzit, thjesht për të reduktuar simptomat e dhimbshme për çdo vit në vend që të shërojë sëmundjen krejtësisht me një produkt mjaftueshëm të lirë dhe brenda mundësive të çdo personi.

Përgjatë gjithë kursit së trajtimit, Predstaleks normalizon plotësisht funksionimin e sistemit urogjenital, mundëson eleminimin e lëngjeve të tepërta nga prostata, sikundër dhe parandalon zhvillimin e sëmundjeve të tjera të lidhura me të.

Sipas mendimit të ekspertëve, kjo efiçencë është arritur për shkak të përqëndrimit maksimal të substancave mjaft të dobishme që rrjedhin nga lëndët e para natyrale

Përbërja natyrale 100% e preparatit në fjalë, si dhe mungesa e përbërsve kimikë në të, mundëson përdorimin e Prostero në kushte shtëpiake për kurimin e prostatës tuaj, pa nevojën e një recete mjekësore. Prandaj dhe në Izrael meshkujt, të cilët vënë re shfaqjen e simptomave të para të prostatitis as që nuk shkojnë për vizitë tek mjekët, ata thjesht blejnë në farmaci preparatin në fjalë dhe në këtë mënyrë e heqin qafe këtë sëmundje brenda 2 javësh, një herë e përgjithmonë!

Në Izrael, ky medikament ka arritur të mposhtë mafien mjekësore dhe për fatin e mirë të meshkujve, ky preparat kaq efektiv në luftën kundra sëmundjes së prostatitis është gjithmonë i disponueshëm në shitje!

Gazetari: A do të mund të përmirësohet situata dhe në Shqipëri? A do të mund të kurohen edhe meshkujt e vendit tonë?

Doktor Vasili

Për fat të keq, nuk priten ndryshime pozitive në sferën e rrjeteve farmaceutike dhe mjekëve shqiptarë, duke qenë se biznesi farmakologjik është një biznes që siguron me miliarda dollarë dhe njerëzit më të rëndësishëm në botë i sigurojnë të ardhurat pikërisht prej tyre.
Megjithatë, pavarësisht kësaj, sot nuk është aspak e nevojshme t’u drejtoheni farmacive për të blerë këto medikamente. Ju mund ta bëni këtë gjë përmes internetit, në një faqe të posaçme interneti. Kohët e fundit, një nga preparatet më efektive, që ka mundësuar shërimin e mijëra meshkujve Izraelitë – Prostero është prezent dhe në Europë, përfshirë këtu edhe Shqipërinë. Praktikisht që nga hedhja e tij në treg, ai ka fituar zemrat e të gjithëve.

Prodhuesit e Prostero morrën vendimin t’u hapnin luftë rrjeteve mafioze farmaceutike në mënyrë që t’u ofrojnë meshkujve të Shqipërisë pa dyshim preparatin më efektiv sot për sot për kurimin e prostatitis!

Në fund të fundit, përse të mos shitet një medikament që ndihmon vetëm përkohësisht? Në këtë mënyrë dhe njerëzit do të kthehen e rikthehen vazhdimisht … Kjo është diçka e tmerrshme. Dhe ç’është më e tmerrshmja, kjo është një situatë tipike e cila ndeshet në të gjitha rrjetet farmaceutike. Nëpër farmacitë e Shqipërisë Prostero është absolutisht e pamundur të gjendet. Dhe kjo nuk ndodh sepse ai nuk ndihmon , por përkundrazi, me efikasitet të lartë ndihmon në shërimin e kësaj sëmundjeje! Pavarësisht se sa paradoksale mund të tingëllojë kjo gjë. Dhe në këtë pikë nuk mund të bëhet asnjë gjë – ligjet në këtë pikë përkrahin farmacitë. Atëherë çfarë mund të bëjmë dhe ku mund ta blejmë Prostero?
Prodhuesit kanë gjetur një zgjidhje në luftën kundër rrjetit mafioz farmaceutik:
1) Mundësimi i shitjes së Prostero vetëm nëpërmjet faqes vetjake zyrtare të internetit, dhe jo nëpër farmaci
2) Me qëllim njohjen e popullit të Shqipërisë me medikamentin në fjalë, promovimin e një programi skontimit në të cilin Prostero mund të blihet me një zbritje prej 50%!
Me sa kam unë informacion, ky program po vazhdon aktualisht prej më shumë se 3 javësh dhe do të jetë i vlefshëm deri më 26 Mars 2019.

Në bazë të këtij programi, ju mund të përfitoni një pako Prostero për vetëm gjysëm çmimi, nga vlera reale e produktit!Pikërisht brenda kësaj date ju duhet të vizitoni faqen zyrtare të internetit të prodhuesit (ju lutem, klikoni butonin më poshtë), të mësoni më shumë rreth këtoj produkti, plotësoni formularin e porosisë, dhe prisni telefonatën e operatorit për të konfirmuar kështu porosinë, mënyrën e dërgimit dhe adresën tuaj. Duhet theksuar fakti se, sasia totale e produktit që ofrohet me ulje çmimi është e limituar! Duhet të nxitoni, sepse pas përfundimit të këtj programi, çmimi i produktit do të jetë më shumë se 80 euro për pako, ose e thënë ndryshe do të ketë çmimin e tij normal!

Authored by: Rrjetat

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *