Ad
Amazona nën sundimin e zjarrit dhe askush nuk flet për të

Amazona nën sundimin e zjarrit dhe askush nuk flet për të

Ad

– AMAZONIA PO DIGJET !!!!!
Tani për 20 ditë … ose mbase është më mirë të themi 20 VJET !!
Në vitin 1998 bëra një udhëtim që më çoi të kaloja Amazon Brazilian nga veriu në jug. 20 ditë udhëtim karakterizuar me trishtim nga era e drurit të djegur.
Zjarret kudo, për mijëra kilometra, gjithmonë !!! JEMI MBIJET T L DHNS T E ZONS
Askush nuk flet për katastrofën që po ndodh tani në Amazon, ne e përhapim atë sa më shumë që të jetë e mundur, le të flasim për të, rishpërndaje atë !!!

Repost from @edoardostoppaofficial using @RepostRegramApp – L’AMAZZONIA BRUCIA!!!!!
Oramai da 20 giorni…o forse e’ meglio dire 20 ANNI!!
Nel 1998 ho fatto un viaggio che mi ha portato ad attraversare l’amazzonia brasiliana da Nord a Sud. 20 giorni di viaggio tristemente caratterizzati dall’odore del legno bruciato.
Fuochi ovunque, per migliaia di chilometri, da sempre!!! STIAMO ANNIENTANDO IL POLMONE DELLA TERRA😱😱😱👍🏻
Del disastro che sta succedendo in questo momento in Amazzonia non ne parla nessuno, diffondiamo il più possibile, parliamone, ripostiamo!!!
#amazzonia #amazonia #respect #protect #savetheplanet #save #fightforabetterworld #combattiperunmondomigliore #help #diffondi #post #lifestyle #stoppeiras #justomilano #julianamoreiraofficial #edoardostoppa #edoardostoppaofficial #solstoppa☀️ #luastoppa🌛

Authored by: Rrjetat

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *